Про зраду нареченої китаєць дізнався завдяки прихованій камері / фото: dailymail.co.uk

У китайській провінції Фуцзянь наречений зганьбив свою наречену, показавши гостям відео, на якому вона займається сексом з іншим чоловіком.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Читайте такожДівчина вирішила здивувати коханого незвичайним подарунком на Різдво й розкрила його таємницю

Під час весілля в четвер, 26 грудня, ведучий оголосив, що зараз покажуть на великому екрані нареченого і наречену в дитинстві. Замість цього він запустив відео з домашньої камери відеоспостереження, на якому наречена займалася сексом з чоловіком своєї вагітної сестри.

Як тільки почався показ відео, китаєць спитав невірну наречену: «Ти думала, я не знав?». У відповідь дівчина кинула в нього букет. На сцену вибігли гості і відтягли нареченого і наречену в різні сторони.

За даними видання, пара перебувала в стосунках два роки. Китаєць зробив пропозицію коханій півроку тому. Про її зраду він дізнався завдяки камері, встановленій в їх будинку під час ремонту.

За деякими відомостями, наречена зрадила коханому після того, як він кілька разів вдарив її. Стверджують, що вона погодилася вийти за нього заміж, адже він обіцяв купити квартиру і машину.

Як повідомляв УНІАН, Instagram-блогерша Нейлін Ешлі змогла розкрити зраду бойфренда за допомогою розумних годинників Apple Watch.