Меган Маркл / фото REUTERS

В англійській мові з'явилося дієслово to Meghan Markle, а означає воно "цінувати своє психічне здоров'я настільки, щоб знайти в собі сили залишати несприятливе середовище, кімнату чи ситуацію, де до тебе ставляться токсично".

Як відомо, саме так зробила герцогиня Сассекська, яка разом із чоловіком переїхала до Канади та відмовилася від королівських титулів, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Читайте такожМеган Маркл готується до резонансного інтерв'ю - ЗМІ

Британська газета The Guardian склала список ситуацій, в яких можна вживати слово "меганмарклити". По-перше, за допомогою нього можна відмовитися від спільного походу в бар з небажаними наслідками на ранок. Також саме цим дієсловом можна описати детокс у стосунках із колишніми.

І навіть у роботі вам допоможе вираз to Meghan Markle тільки но вам треба буде пояснити свій вихід з компанії, у якій, на вашу думку, вас не цінували.

Нагадаємо, що на початку січня Меган і Гаррі заявили про те, що вони відмовляються від своїх королівських повноважень і хочуть стати фінансово незалежними. Після цього Меган полетіла в Канаду, пізніше до неї приєднався принц Гаррі.