'Артезіанське джерело': окупанти пили воду з унітаза, вважаючи її 'мінеральною' (відео)

Російські окупанти накинулися на унітаз, називаючи його "артезіанським джерелом", а потім по черзі смакували водою з нього. Окупанти вважали, що це "мінеральна" вода.

Українка, яка перебувала під окупацією, стала очевидицею цього цирку і розповіла про нього українським воїнам. Жінка пригадує, що це були саме етнічні росіяни, а не загарбники з республік.

"Це жах. Кажуть: "Артезіанське джерело". Натискає на кнопку, підставляє чашку і каже: "Вода як мінеральна". Ну, це... (покрутила пальцем біля скроні - УНІАН)", - розказала українка, зауваживши, що бачила це на власні очі.

Відео дня

Дикунство росіян: як окупанти грабують українців та дивуються техніці

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну окупанти "полюють" на техніку українців. Камери не раз фіксували, як російські військові крадуть унітази, мікрохвильовки і пральні машини

Раніше українська розвідка повідомляла, що в білоруському місті Наровля російські військові відкрили ринок для торгівлі награбованим в Україні майном.  В "асортименті" мародерського базару: пральні та посудомийні машини, холодильники, прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, твори мистецтва, дитячі іграшки, косметика.

Вас також можуть зацікавити новини: