В Англії горе-водій припаркувався на пляжі і насмішив мережу: BMW змило в море / фото St Agnes Coastguard Search & Rescue Team

У Корнуоллі (Південно-Західна Англія) невідомі припаркували машину прямо на пляжі. Як і раніше в Одесі, для "героя парковки" це закінчилося неприємностями – авто змило водою, а розбиратися довелося екстреним службам. 

Як розповіли в береговій охороні, пошуково-рятувальну групу попередили про присутність чорного BMW в бухті Тревонанс вранці в неділю, 28 травня. 

Служба переконалася, що всі пасажири вийшли з автомобіля і перебувають в безпеці, після чого фахівці витягли машину на берег.

"Ми залишалися на місці події поки не були зроблені зусилля з евакуації і транспортний засіб нарешті не було видалено [з води]", – йдеться в повідомленні. 

Звертаючись до горе-водія, берегова охорона наголосила: "Ви не можете паркуватися там, сер!". 

У коментарях британці жартують: "На що готові піти деякі люди, щоб уникнути плати за паркування в розмірі 3 фунтів стерлінгів!", "Зате машину мити точно не треба!". 

Інші дивуються дурості водія і кажуть, що за такі порушення має бути справедливе покарання. "Ніколи не перестану дивуватися, якими дурними можуть бути люди. Сезон дурості в самому розпалі!", "Ідіотизм, треба змусити платити за екстрені служби", "Я не можу повірити, що це відбувається щороку! Як? Вас мають оштрафувати, якщо ваша машина опиниться в морі, це смішно", – пишуть користувачі соцмереж.

Курйозні інциденти з авто - що повідомлялося

В Івано-Франківську чоловік забув місце паркування свого авто і заявив про його викрадення. В результаті патрульні притягнули водія до відповідальності.

А під Києвом "героя парковки", який залишив автомобіль поруч зі сміттєвими баками у дворі, "провчивши", обклавши сміттям.

У Баварії (Німеччина) поліція протягом 15 хвилин переслідувала автомобіль Tesla. Виявилося, що водій спав, а авто їхало на режимі автопілота.

Вас також можуть зацікавити новини: