Яйця дуже корисні для здоров'я / фото ua.depositphotos.com

Дієтолог Керрі Рукстон заявила, що яйця повинні бути основною частиною вашого раціону і можуть допомогти схуднути тим, хто цього потребує.

Як пише Express, цей продукт чудово контролює апетит, процес старіння та стан тіла. Найкраще вживати від семи до 14 яєць на тиждень.

"Помірне споживання 7-14 яєць на тиждень у контексті різноманітної та збалансованої дієти було б корисним для більшості людей, особливо для сприяння споживанню вітамінів, мінералів і білка, захисту життєво важливої ​​м’язової маси та покращення відчуття ситості після їжі, контролю ваги", - додав Рукстон.

Відео дня

Згідно з дослідженнями, вживання яєць вранці призведе до того, що ви не потягнетеся до шкідливої ​​їжі пізніше вдень. Крім того, це насичена поживними речовинами їжа. Яйця містять понад 10 різних вітамінів і мінералів, а також багаті високоякісним білком, що забезпечує всі дев’ять "незамінних амінокислот", які є будівельним матеріалом, необхідним для відновлення клітин організму та росту м’язів.

Яйця також компенсують брак основних поживних речовин, таких як калій, кальцій, залізо, йод, фолієва кислота, вітамін D і клітковина. Вони також можуть виправити деякі з цих дисбалансів поживних речовин, оскільки забезпечують клінічно корисну кількість йоду, фолієвої кислоти та вітаміну D, а також холіну, який підтримує роботу мозку.

Для вагітних жінок вживання достатньої кількості яєць може бути дуже корисним. Вони містять холін, необхідний під час вагітності та в ранньому віці для підтримки оптимального розвитку мозку, фолієву кислоту, необхідну мамам на ранніх термінах вагітності для запобігання вродженим дефектам у їхніх немовлят, і йод для нормального розвитку мозку немовляти.

Інші поради дієтологів

Нещодавно дієтолог назвала кращі горіхи з високим вмістом білка.

Знаменитий дієтолог Крістін Вольф порадила напій для схуднення з чотирьох інгредієнтів.

Також УНІАН назвав два продукти, які не можна їсти на сніданок.

Вас також можуть зацікавити новини: