Цей напій зробить вашу талію стрункою / фото ua.depositphotos.com

Знаменитий тренер та дієтолог Крістін Вольф порадила напій, який мають включати у свій раціон всі люди, щоб схуднути.

Як пише Express, рецепт дуже простий у приготуванні і підходить як експертам, так і новачкам. Крім того, він складається лише з чотирьох інгредієнтів.

"Найкращий рецепт, який допоможе вам схуднути, — це зелений смузі. Він збалансує рівень цукру в крові, позбавить вас від тяги до цукру, наситить і зволожить вас, а також підживить вас поживними речовинами, щоб ви мали хорошу енергію для через кілька годин після отримання. Це також покращує ваш сон, ваше травлення, вашу шкіру та ваш настрій, що, у свою чергу, допомагає вам схуднути, отримати більше енергії та почуватися більш спокійним", - зазначила Крістін.

Відео дня

Вона порадила вживати цей напій вранці, але його також можна використати як перекус у другій половині дня. Для приготування треба:

  • жменя ягід (свіжих або заморожених);
  • дві чашки кокосової води;
  • половинка авокадо;
  • зелені або зелений овоч (наприклад шпинат).

Все це потрібно змішати і одразу випити. Весь секрет цього смузі у тому що ви можете додати безліч різних фруктів і овочів, залежно від того, що у вас є вдома, і вашого особистого смаку.

Поради від дієтологів

Нещодавно дієтолог назвав два продукти, які не можна їсти на сніданок, а також суперпродукт, який зробить чудеса для вашого серця та сну.

Медики назвали 13 продуктів, які шкодять фігурі та серцю, бо містять доданий цукор.

Вас також можуть зацікавити новини: