Який манікюр ви робите найчастіше - тест / УНІАН

Психологи кажуть, що дівчата вибирають найкращий колір лаку не просто так. З огляду на те, що існують різні психотипи особистості - тест з манікюру був розроблений для визначення стану психіки. Вкажіть, який дизайн вам подобається найбільше і пройдіть діагностику.

Популярний тест особистості за кольором лаку - виберіть картинку

Даний тест на визначення особистості допоможе розібратися, яка ви людина, чого боїтеся найбільше і про що переживаєте. Якщо вам здається, що переваги в манікюрі беруться з нізвідки - це не так. Вся справа в підсвідомості. Дізнайтеся свій психологічний тип особистості - тест по картинках створений для цього.

Тест на тип особистості за кольором лаку для нігтів / УНІАН
  • Білий колір

Дівчата, які вирішили пройти психологічний тест і зрозуміли, що найчастіше вони роблять саме такий дизайн, чесні і щирі. Вони люблять і вміють працювати, намагаються тримати своє життя в чистоті і порядку. Амбітні - заради досягнення мети готові на все. Переживають про те, що не встигнуть зробити все заплановане і про порядність інших людей - надто вже часто їх обманювали і зраджували, в тому числі, чоловіки.

Відео дня
  • Пастельний колір

Нюдовий манікюр обожнюють жінки, які знають собі ціну. Вони впевнені, цілеспрямовані і практичні - ніколи не розмінюються на дрібниці. Люблять дорогі і якісні речі, вважають за краще серйозних і успішних чоловіків. Бояться, що оточуючі будуть вважати їх зарозумілими і дурними, адже насправді вони неймовірно чуйні, турботливі і освічені.

  • Червоний колір

Нігті червоного кольору - показник пристрасної і високочутливої натури. Швидше за все, дівчина, яка часто фарбує нігті в червоний, високої думки про себе. Вона звикла всього в житті досягати самостійно, ставити цілі і впевнено йти до них. Через свою популярність у чоловіків переживає, що інші жінки будуть їй заздрити, а протилежна стать вважатиме легкодоступною. Тому їй доводиться нелегко з жорстким характером - це єдине, що допомагає їй захищатися від недалеких людей.

  • Чорний колір

Власниці манікюру, виконаного в чорних тонах, дуже творчі і багатогранні натури. У них багатий внутрішній світ, добре розвинена інтуїція. Про оточуючих такі дами піклуються більше, ніж про себе, чому часто страждають - люди не завжди цінують таке ставлення. Дівчина з нігтями чорного кольору переживає про те, що її не будуть цінувати через доброту, і навіть близькі стануть сприймати любов, як слабкість.

Вас також можуть зацікавити новини: