еfacebook.com/Noha.MykolaМер Шостки зацікавився TikTok / facebook.com/Noha.Mykola

Міський голова Шостки (Сумська область) Микола Нога, який днями зареєструвався у соцмережі TikTok, доручив зробити це співробітницям міської ради.

Як повідомляє Шостка.Інфо, про це стало відомо на апаратній нараді у мерії в понеділок. Чиновник поділився враженнями від соцмережі з колегами: "Там же страшно дивитись! Там немає солідного контенту. А ми ж повинні бути там, де молодь".

У зв'язку з цим він офіційно доручив начальнику управління освіти Наталії Сергейко та завідуючій сектором молоді Ользі Сокульській найближчим часом зареєструватися у TikTok.

Відео дня

Читайте також"Не чекали, скотиняки, а я тут": Олег Ляшко зареєструвався в TikTok (відео)

"Давайте проведемо спільну нараду, зберемо молодіжну дорадчу раду при міському голові. Контент Tik Tok повинен наповнюватися не тільки жартівливою інформацією, а й солідною, пізнавальною для молоді", - наголосив мер Шостки.

Як пише видання, Нога зареєструвався у TikTok кілька днів тому під нікнеймом mykolanoha. За чотири дні існування сторінки на ній опубліковано вже 13 відео роликів. Перший знятий у кабінеті міського голови. За його акаунтом у соцмережі наразі слідкує близько 40 користувачів.

Акаунт мера Шостки / скріншот

Інші новини, які можуть вас зацікавити: