Ветеринари сказали, яких собак остерігаються найбільше / колаж УНІАН, фото УНІАН, кадр з відео

Хоча можна очікувати, що ветеринари є найбільшими любителями тварин серед усіх людей, деякі професіонали зізнаються, що бояться мати справу з деякими тваринами. Наприклад, з певними породами собак.

Асистентка ветеринара на ім’я Тейлор Н., що веде популярний відеоблог у TikTok, запитала у своїх колег-ветеринарів, з якими собаками вони воліли б не мати справу. Відповіді професіоналів вона показала у відеоролику, що зібрав понад 13 мільйонів переглядів.

Шестеро її колег не вагаючись відповіли, що вони найбільше не люблять мати справу з німецькими вівчарками. Двоє ветеринарів відповіли, що боксери – це порода, якої вони найбільше остерігаються. Ще двоє сказали, що їм не подобаються чихуахуа, а один колега заявив Тейлор, що маленькі тер’єри є найнезручнішими пацієнтами.

Відео дня

Після хвилі обурених коментарів на захист репутації німецьких вівчарок Тейлор записала нове відео, в якому пояснила, чому її колеги-ветеринари остерігаються мати справу з цією популярною породою.

"Німецькі вівчарки — дуже розумні собаки, це робоча порода, яка повинна мати роботу, чи то в поліції чи будь-яку іншу. Вони дуже функціональні собаки, які потребують багато розумової стимуляції та вправ, і коли люди не знають цього про породу, вони не освічені та не є відповідальними власниками, це призводить до сильного стресу та тривожності у пса", – пояснила жінка.

Тейлор наголосила, що якщо ці собаки не були належним чином навчені, ними важко керувати під час візиту до ветеринара.

"Вони можуть бути непередбачуваними та можуть атакувати", – пояснює асистентка ветеринара.

Інші цікаві матеріали про домашніх улюбленців

Як писав УНІАН, коти не обов’язково мають таке ж поняття "мама" й "тато", як люди. Однак вони сприймають своїх господарів як опікунів і компаньйонів. Експерти назвали 10 прикладів котячої поведінки, які свідчать, що кіт вважає вас своїм "татусем" чи "матусею".

Також ми розповідали, що Книга рекордів Гінесса позбавила титулу найстарішого собаку в світі. Це сталося після того, як надані власником докази про вік пса були визнані сумнівними.

Вас також можуть зацікавити новини: