У Німеччині сталося незвичайне вбивство / фото ua.depositphotos.com

У Німеччині 23-річна жінка іракського походження спробувала інсценувати власну смерть і навіть вчинила заради цього вбивство. Двійника для своїх цілей вона шукала в соціальних мережах.

Як пише Sky News, у серпні минулого року поліція виявила закривавлене тіло в автомобілі в Інгольштадті на півдні Німеччини. Спочатку її прийняли за зловмисницю, проте правду вдалося встановити після розтину. Жертвою виявилася 23-річної б'юті-блогерка.

Правоохоронці зазначили, що жертва і жінка, за яку її спочатку прийняли, були разюче схожі. Пізніше злочинницю і її подругу затримали за звинуваченням у змові. Передбачається, що на злочин вони пішли через проблеми з сім'єю і бажання сховатися.

Відео дня

За даними поліції, зловмисниці кілька разів намагалися зв'язатися з потенційними жертвами, проте погодилася тільки вбита - її заманили "косметичною пропозицією". Злочинниці діяли під вигаданими іменами, вивезли загиблу в лісовий масив, де і зарізали її. Тепер їм загрожує довічне ув'язнення.

Незвичайне вбивство

Водночас у Франції розслідують загадкове вбивство. Правоохоронці впевнені, що злочин стався, проте немає тіла і неможливо встановити, хто був жертвою. У поліції є підозрюваний-46-річний поляк, ім'я якого тримають в секреті, багато років жив у Франції і працював теслею, а зараз він під арештом.

У заклику до можливих очевидців інциденту, опублікованих поліцією, жертва описується як жінка 40-60 років, з рюкзаком, на велосипеді та, можливо, з сумками, прикріпленими до багажника. Нічого більше поліція про неї не знає.

Вас також можуть зацікавити новини: