Відшукайте котика на фото / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Пошук прихованих предметів та об'єктів на фото - одне з найулюбленіших занять затятих фанатів оптичних ілюзій. УНІАН пропонує розв'язати нову.

На фотографії нижче ви можете побачити яскраву клумбу, прикрашену величезною статуєю бика. Серед усіх цих барвистих квітів сховався білий кіт. Вам треба спробувати знайти його всього за 6 секунд. 

Готові прийняти виклик? Тоді встановлюйте таймер на телефоні та починайте!

Відео дня
фото УНІАН

Ця оптична ілюзія насправді не з легких, тому вам доведеться задіяти максимум своєї спостережливості та уважності до деталей.

Якщо не зможете впоратися, то не сумуйте, а спробуйте потренуватися на більш легких ілюзіях. Перевірити свою відповідь ви зможете нижче.

Де ж заховався кіт?

Знайти пухнастого можна неподалік від квіткового бика - у лівій частині фотографії. Ми виділили її на знімку для зручності.

фото УНІАН

Інші цікаві оптичні ілюзії:

Раніше ми вже публікували цікавезну оптичну ілюзію з квітами. Вам треба буде знайти на фотографії квіткового поля голуба. На пошук відведено лише 5 секунд.

Також спробуйте відшукати на іншій фотографії маленького їжачка. Тварина заховалася від людей серед купи повалених дерев у лісі. Чи вдасться вам її знайти?

Вас також можуть зацікавити новини: