Відомий кухар Мері Беррі поділилася безліччю рецептів протягом своєї кар’єри. Один із найпопулярніших - швидкі макарони з шинкою, які чудово підійдуть на вечерю.
"Це моя готова вечеря з макаронами , оскільки вона така смачна, така швидка, і всім вона подобається. Чудово підходить на кожен день або для звичайних вечірок. Його основою є соус для пасти з вершками, а зверху додається хрустка пармська шинка, яка надає тонни смаку та чудової текстури", - йдеться на BBC Good Food.
Цей рецепт розрахований на шість осіб і готується всього за 15 хвилин. Для приготування знадобляться:
- паста пенне - 350 г;
- пармська шинка - 160 г;
- гриби - 250 г;
- вершки - 200 г;
- тертий пармезан - 100 г;
- подрібнена свіжа петрушка - 2 ст. л.;
- сіль і перець.
Відваріть макарони, злийте воду та відкласти. Розігрійте сковороду и підсмажте подрібнену шинку до хрусткої скоринки. Перекладіть її на тарілку і натомість обсмажте порізані на четвертинки гриби.
Додайте туди вершки та доведіть до кипіння. Перекладіть у сковорідку макарони, пармезан та петрушку. Приправте за смаком.
Подавайте із зеленим салатом і хрустким хлібом.
"Для особливих випадків додайте пачку кінчиків спаржі до пасти за чотири хвилини до закінчення часу приготування, а потім злийте разом з макаронами", - радить кухар.
Як раніше повідомляв УНІАН, на десерт можна приготувати кокосове печиво з шоколадом за рецептом Джеймі Олівера.