Названо найкращі закуски для схуднення / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

За умови правильного підходу закуски можуть стати потужним інструментом для схуднення і росту м'язів, пише Eat This, Not That.

Спортивний дієтолог Дестіні Муді поділилася 10 найкращими закусками для схуднення, які допоможуть вам наростити м'язову масу та досягти успіху у надбанні бажаної форми.

Зазначається, що для нарощування м'язової маси необхідна достатня кількість високоякісного білка. Білок складається з амінокислот, які необхідні для побудови і відновлення м'язів.

Відео дня

Також вказується, що білок є найбільш насичуючим макроелементом, що робить його незамінним живильною речовиною для зниження ваги. Споживання продуктів, багатих на білок, може допомогти вам схуднути, збільшуючи відчуття ситості, зменшуючи загальне споживання калорій та запобігаючи переїданню.

Кращі закуски для схуднення - список

Сироваткові протеїнові коктейлі. Вам буде важко знайти більш швидке та зручне джерело високоякісного білка, ніж коктейль із сироваткового білка.

Смажений нут. Це хрустка і ситна закуска, яка поєднує в собі рослинний білок, клітковину та необхідні поживні речовини, що сприяють росту м'язів і зниженню ваги.

Варені яйця. Це поживна закуска, багата на білок та корисні жири. Завдяки мінімальній кількості калорій та високій ситості вони є ідеальним варіантом для досягнення цілей по зниженню ваги і нарощування м'язової маси.

Сир. Універсальна закуска, що забезпечує хороший баланс білків і жирів для розвитку м'язів. Крім того, його повільне перетравлення допомагає зберегти відчуття ситості, запобігаючи переїданню.

Едамаме. Це джерело білка рослинного походження, який підтримує розвиток м'язів. Поживна закуска з низьким вмістом калорій і високим вмістом незамінних амінокислот.

В'ялена яловичина. Зручна, багата на білок закуска, яка може сприяти росту м'язів, якщо вживати її в помірних кількостях.

Вівсяна каша. Це складне джерело вуглеводів, яке забезпечує тривалу енергію, необхідну для тренувань і забезпечує відчуття ситості.

Тунець і крекери. Тунець у поєднанні з цільнозерновими сухарями - це смачна закуска з високим вмістом білка. Він також багатий жирними кислотами омега-3, які підтримують здоров'я м'язів і можуть допомогти у втраті ваги при включенні в добре збалансований раціон.

Бебі-морква з грецьким йогуртом. Поєднання дитячої моркви з грецьким йогуртом дає приємне поєднання хрусткої та вершкової консистенції. Ця комбінація містить суміш клітковини і білка, яка допомагає знизити вагу та зберегти м'язи.

Протеїнові чіпси, виготовлені з горохового або сироваткового білка, являють собою хрустку альтернативу традиційним картопляним чіпсам. Крім задоволення вашої тяги до перекусів, вони також прискорюють синтез м'язового білка, що дає додаткові переваги.

Раніше УНІАН писав, скільки кави потрібно пити щодня, щоб схуднути.

Вас також можуть зацікавити новини: