Програма вийшла в далекому 1997-му році / скріншот

Інтернет пам'ятає все, і черговий тому доказ - пророче відео 1997 року, яке днями "спливло". Це - фрагмент випуску на росТБ передачі "От винта!" з оглядом гри iM1A2 Abrams, на якому потрібно буде захищати Україну від російських окупантів.

"За задумом творців гри, Україна незабаром вступить до НАТО, і на неї тут же нападуть російські війська. Ось тут і стануть в пригоді Abrams... В ході місії ви захищатиме місто Київ, столицю Київської Русі, від російських окупантів. А гра з пропагандистським нахилом... До зустрічі в Києві, товариші!" - кажуть ведучі.

Як бачимо, запис дійсно виявився пророчим, адже у 2022 році російські окупанти мріяли та навіть намагалися захопити столицю України. Наша країна дійсно хотіла б отримати "Абрамси", але в Пентагоні напередодні повідомили, що США поки не планують передавати нашій країні основні бойові американські танки Abrams, але і не виключають таких поставок в майбутньому. 

Як окупанти зганьбилися з підбитою технікою

Російські окупанти похвалилися підбитою військовою технікою, ось тільки техніка була їхньою. Один з військових РФ вирішив продемонструвати "подвиги" свого угруповання за день, показавши підбитий танк. Інший "герой" додав веселим тоном: "Так, танк виявився нашим".

Вас також можуть зацікавити новини: