Ця хитрість дозволить волителям уникнути такої неприємності, як запотівання скла / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

З настанням зими нижчі температури можуть призвести до того, що водії частіше користуються обігрівачами, щоб зігрітися у своїх автомобілях. Це може призвести до запотівання внутрішньої сторони скла автомобіля і спотворення огляду.

У теплих і вологих регіонах включення кондиціонера може привести до протилежної проблеми - запотівання скла зовні. На щастя, водіям відомий геніальний маловідомий прийом, що дозволяє позбутися від запітнілого скла за лічені секунди.

За словами водіїв, замість дорогого засобу для боротьби з запотіванням скла автомобіля можна використовувати піну для гоління.

Відео дня

"Не знаю, чи було це вже опубліковано, але я тільки недавно натрапив на цей лайфхак. У Нідерландах, штрафи за запітніле скло досить високі. Якщо ви, як і я, їздите на старій машині, то напевно страждаєте від запітнілого скла в цю пору року", - написав один з користувачів.

Потім він пояснив, як за допомогою піни для гоління вирішити цю проблему.

"Використовуйте піну для гоління, щоб вирішити цю проблему! Просто нанесіть трохи піни на вікно і розподіліть її чистою ганчіркою або губкою. Після чого ретельно потрібно витерти скло", - пояснив автолюбитель.

Раніше УНІАН писав, що як прибрати лід з лобового скла і не подряпати його.

Вас також можуть зацікавити новини: