Як приготувати ідеальну яєчню - поради / колаж УНІАН, скріншоти з відео

У багатьох людей по всьому світу яєчня є улюбленою стравою. Однак кожен її полюбляє по-своєму: одним вона подобається з рідким жовтком, а для інших жовток має бути неодмінно добре просмаженим.

Як пише express, експертка з кулінарії Келлі Скотт розповіла у себе в TikTok секрети ідеальної яєчні.

Отже, шеф-кухар Келлі Скотт, відома як kellyscleankitchen у TikTok поділилася своїми секретами приготування ідеальної яєчні на завтра.

Відео дня

По-перше, за словами дівчини, яйця необхідно смажити на сковороді з антипригарним покриттям і з додаванням олії. Це допоможе страві щоразу виходити ідеальною.

Щойно олія спіниться - відправляємо в неї яйце. "Завжди готуйте смажені яйця на середньому або слабкому вогні, бо нам не потрібні хрусткі краї", - радить експерт.

Для того щоб жовток залишався рідким, готуйте яєчню доти, доки білки не схопляться.

Для того щоб приготувати легку яєчню зі злегка підсмаженим жовтком, переверніть її і прогрійте 10 секунд.

Для середнього просмаження ви перевертаєте яєчню і готуєте протягом однієї хвилини з іншого боку. У такому разі жовток вийде джемовий.

"Нарешті, якщо ви збираєтеся приготувати тверду яєчню, вам потрібно перевернути її, а потім розчавити жовток. Це гарантує, що жовток повністю просмажиться", - каже шеф-кухар.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, як приготувати яйця по-флорентійськи.

Вас також можуть зацікавити новини: