Чизкейк, який легко готується / depositphotos.com

Відома британська шеф-кухарка і телеведуча Мері Беррі поділилася рецептом чизкейка із ягодами. Він розрахований на 10 осіб, а приготувати його можна менш ніж за дві години, пише Express.

Інгредієнти для чизкейка

Для основи потрібно узяти 75 г солодкого печива, 40 г вершкового масла і 25 г цукру.

Для начинки підготуйте 50 г розм’якшеного вершкового масла, 175 г цукрової пудри, 450 г вершкового сиру, 25 г борошна, один лимон (сік і дрібно натерта цедра), три яйця, 150 мл жирних вершків, 450 г суміші фруктів, трохи цукрової пудри за бажанням.

Відео дня

Приготування

Круглу роз’ємну форму для випічки діаметром 23 см змастіть маслом, вистеліть пергаментним папером. Потім розігрійте духовку до 160 градусів.

Покладіть печиво в пакет і подрібніть його у крихту. Розтопіть масло на сковороді, додайте в нього печиво та цукор, добре перемішайте та розподіліть мусіш по дну форми. Залиште у прохолодному місці для застигання.

Відміряйте масло, цукор, сир, борошно, лимонну цедру, сік і яєчні жовтки у велику миску і добре збийте все до однорідності. Додайте злегка збиті вершки. Збийте яєчні білки і теж обережно додайте їх до суміші.

Вилийте сирну суміш на основу й акуратно розрівняйте поверхню. Випікайте в розігрітій духовці близько години, потім вимкніть духовку і залиште в духовці для подальшого охолодження протягом години.

Зніміть форму, нанесіть на чизкейк збиті вершки, а зверху розкладіть фрукти. За бажанням можна посипати цукровою пудрою.

Раніше УНІАН розповідав, як приготувати чизкейк із яблучною крихтою. Медісон Еберхардт, пекарка і засновниця Mmatilda Bakes, поділилася з простим рецептом чізкейка з хрустким яблучним крамблом.

"Цей чізкейк - ідеальне осіннє частування, тому що в ньому зібрані всі класичні осінні аромати - яблука, кориця і карамель", - розповіла вона.

Вас також можуть зацікавити новини: