Що робити, щоб не закохатися не в ту людину цієї осені і взимку / фото: ua.depositphotos.com

У холодні місяці люди відчувають "прагнення до близькості і інтиму", що тягне їх до короткострокових і не дуже серйозних романів. Про це розповіла експерт щодо стосунків Софі Кресс, передає Newsweek.

Спеціаліст поділилася ключовими моментами, яких слід уникати, і що робити, щоб не закохатися не в ту людину цієї осені і взимку.

"Дуже важливо утримуватися від стосунків, які не відповідають вашим основним вимогам і цінностям. Не ігноруйте тривожні сигнали і не ставте під загрозу свої стандарти через страх залишитися одній у цю пору року", - зазначила вона.

Відео дня

За її словами, важливо бути обережними, коли справа стосується фізичної близькості або емоційної вразливості, особливо якщо міцний фундамент ще не закладений.

"Тепла і затишна атмосфера може прискорити темп відносин, що призведе до більш глибокого залучення без правильного розуміння або сумісності", - додала Кресс.

Як і в будь-яких стосунках, люди не повинні забувати і про інші сторони свого життя, такі як друзі та хобі.

"Підтримка збалансованого життя гарантує, що ваше щастя та задоволення не надто залежатимуть від таких сезонних стосунків. Я також раджу людям враховувати свої наміри, тому що важливо розрізняти щиру прихильність та просте бажання уникнути самотності", - акцентувала експерт.

Разом з тим, вона не бачить нічого поганого у тому, щоб об'єднатися на цей час, однак, дуже важливо, щоб обидві сторони з самого початку чітко розуміли свої наміри і хотіли одного й того ж.

За словами Кресс, "червоні прапорці" включають у себе принесення в жертву своєї моралі, почуття незадоволеності та відсутність взаємної поваги. Роман може бути тимчасовим, але це не означає, що вам слід погодитися на нездорову динаміку.

Нагадаємо, раніше були названо 12 неочевидних ознак, що хтось у вас сильно закоханий.

Вас також можуть зацікавити новини: