Як зварити яйця, щоб вони добре чистилися - порада / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Як зварити яйця так, щоб вони добре чистилися? Це особливо актуально, якщо ви збираєтеся готувати салат на велику компанію або вам потрібні яйця для фарширування. Адже в такому разі їх доведеться подавати на стіл цілими і зовнішній вигляд дуже важливий.

Журналістка Стефані Ганц поділилася на Simply Recipes своїм методом, як зварити яйця, щоб вони легко чистилися. Дівчина запевняє, що перепробувала багато способів і лайфхаків із мережі та вивела для себе простий метод, який працює завжди на 100%.

"Найкращий спосіб зварити яйця круто для легкого очищення - це приготувати їх на пару!" - стверджує Стефані.

Відео дня

Можна використовувати електричну пароварку, бамбукову пароварку або змайструвати її з простої каструлі та друшляка, наприклад.

Журналістка каже, що вона готує яйця на пару 10 хвилин, а потім опускає їх у холодну воду хвилини на три. За цей час яйця остигають достатньо, щоб ними не обпектися, а шкаралупа після цього відмінно відходить.

Після того як яйця повністю охолонуть, їх можна зберігати в холодильнику до тижня, каже Стефані.

Нагадаємо, раніше всесвітньо відомий шеф-кухар Джеймі Олівер розповів, як ідеально зварити яйця.

Вас також можуть зацікавити новини: