Який у вас улюблений день тижня - тест на особистість і характер / колаж УНІАН

Який день тижня ваш улюблений - п'ятниця, неділя чи, можливо, понеділок? У кожного дня - своя енергетика, стверджують дослідники. І вона може розповісти про характер людини, яка любить той чи інший день. Читайте відповіді на міні-тест і скажіть, чи схожий ваш характер на опис.

Що ваш улюблений день тижня говорить про вашу особистість - психологічний тест

  • Понеділок

Якщо ваш улюблений день - понеділок, то ви - воїн. Мужній, безстрашний, сповнений духу і готовий до нових звершень.

У той час як більшість людей страждають від "понеділкового блюзу", ви належите до тих небагатьох, хто з ентузіазмом збирається до школи або на роботу. Оптимістичні й енергійні, ви дивитеся на все свіжим поглядом, любите будувати плани і дотримуватися своїх цілей і розпорядку дня.

Відео дня
  • Вівторок

Якщо ваш улюблений день - вівторок, то ви - відкрита, оптимістична людина, яка має рідкісну індивідуальність.

Навіть у найпохмуріші моменти ви завжди бачите перспективи і можливості, швидко міркуєте і вас вважають хороброю людиною. Разом з тим, ви завжди знаходите час, щоб відновити свої сили і підготуватися до можливих труднощів. Тому й готуєте розклад на тиждень наперед, щоб потім насолодитися особистим часом. На відміну від інших, ви вмієте радіти навіть маленьким перемогам.

  • Середа

Якщо ваш улюблений день - середа, то риси вашого характеру свідчать про те, що ви любите збалансоване життя, як у професійному, так і в особистому плані.

Ви намагаєтеся вчасно виконувати свої завдання і проекти, щоб у вас залишалося достатньо часу для відпочинку. Швидко розвиваєтеся, досягаєте успіху, практичні та вмієте ефективно планувати. Дуже відповідально ставитеся до дорученої справи, не любите поспішати, а працюєте з метою створити зразкову роботу. Також ви вмієте аналізувати ситуацію і робити висновки.

  • Четвер

Якщо ваш улюблений день - четвер, то, судячи з рис вашого характеру, ви дуже пишаєтеся своїми досягненнями.

Ви любите вирішувати проблеми і святкувати свої успіхи. У своїх минулих перемогах ви знаходите натхнення, щоб іти вперед до нових вершин. Вам подобаються гострі відчуття, хвилювання і ризик, і так - ви насолоджуєтеся почуттям передчуття того, що буде далі.

  • П'ятниця

Якщо ваш улюблений день - п'ятниця, то ваші риси характеру свідчать про те, що ви весела, любляча людина, якій подобається гарно проводити час.

Ви дуже чекаєте вихідних і любите отримувати задоволення від життя. Вам подобається, коли вас балують, або ж ви балуєте себе самі, наприклад, усамітнившись, щоб почитати книгу. Ви безумовно ненавидите понеділки, любите вишукані речі та екстравагантний спосіб життя. Можливо, вам певною мірою навіть подобається рутина, яка дозволяє насолоджуватися п'ятницями повною мірою. Ви також багато мрієте і приймаєте рішення, які самі вважаєте за потрібне.

  • Субота

Якщо ваш улюблений день - субота, то, судячи з рис вашого характеру, ви любите робити все в потрібний час і в потрібному місці.

Ви можете старанно працювати весь тиждень, а потім насолоджуватися суботами. Ви практичні й реалістичні, не витрачаєте час на бажання і мрії - ставите перед собою цілі й досягаєте їх. Розумні, креативні та зосереджені й ніколи не пошкодуєте особистого часу, щоб відновити сили.

  • Неділя

Якщо ваш улюблений день - неділя, то риси вашого характеру говорять про те, що ви людина, яка любить жити сьогоденням і насолоджуватися кожним моментом повною мірою.

Ви безтурботні, розслаблені й оптимістичні, не хвилюєтеся за минуле і не турбуєтеся про майбутнє. Можливо, ви любите приказку "Незнання - це блаженство". Ви можете навіть не переживати через те, що наступний день - понеділок, і приймаєте все з часткою солі. Йдете по життю з посмішкою на обличчі, практично ніколи не засмучуєтеся. Навіть якщо з'являється проблема, то залишаєтеся віч-на-віч із почуттями, даєте собі час, а потім знаходите рішення і рухаєтеся далі.

Ну що, ви впізнали себе?

Вам також може сподобатися тест на характер за формою носа.

Вас також можуть зацікавити новини: