Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com

Дівчина розповіла користувачам мережі, як після скандалу з батьками вирішила здати тест ДНК. Її історію публікує The Mirror.

"Результат тесту ДНК перевернув моє життя. Все почалося з того, що мій старший брат і його давня подруга припинили свої стосунки. Ми з її батьками сприйняли цю новину, як чемпіони, але не мої батьки", - написала вона на Reddit.

Батьки не стали підтримувати брата, а навпаки - поскаржилися, що їхнє життя зруйноване, оскільки тепер у них не буде онуків. Тоді дівчина посварилася з матір'ю, зібрала речі і переїхала до брата. Того ж вечора вони вирішили здати аналізи ДНК, які отримали в подарунок.

Відео дня

Автор історії каже, що більше року доглядала за батьком, який переніс інсульт. "Через це моє соціальне та навчальне життя страждало. Крім того, коли нам з братом подарували тест ДНК, моя мама сказала, що його повинен пройти тільки мій брат. Вона не хотіла, щоб ми обидва проходили тест, в результаті чого виникла божевільна конспірологія про те, що мій біологічний батько - давній друг моїх батьків", - додала дівчина.

Результати показали, що вони - зведені брат і сестра. "Отже, мій батько не є моїм біологічним батьком, мій брат - мій зведений брат, людина, яка могла б бути моїм біологічним батьком, померла, а моя мати все це приховувала. Я не можу з усім цим впоратися", - написала автор поста.

Один з користувачів мережі порадив дівчині спробувати знайти своїх біологічних братів або сестер в мережі. "Це не повинно зруйнувати ваше життя. Звичайно, це трохи струшує, але це просто ваша нова норма", - сказав він.

Інший користувач додав: "Сім'я - це те, чим і ким ми хочемо її бачити. Якщо ви любите їх як рідних і ставитеся до них як до рідних, то вони і є рідні".

Вас також можуть зацікавити новини: