facebook.com/zubko.gennadiy

Про це заявив у своєму виступі Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко на конференції: “Архітектура та урбанізм: стан та перспективи“, яка відбувається в Києві в Будинку архітектора, повідомляє Мінрегіон на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Читайте такожГеннадій Зубко: "Якщо хочемо побачити Україну незалежною європейською державою, ми повинні до осені здійснити децентралізацію"

“Передача функцій від держави до професійних організацій та надання статусу саморегулюючої організації Національній спілці архітекторів України забезпечить створення платформи для комунікацій та дозволить їй мати більше впливу на галузь. Спілка повинна бути і комунікаційною площадкою для архітекторів, які мають стати провідниками розвитку української економіки в цілому“, - заявив міністр у Facebook.

Відео дня

Раніше Геннадій Зубко на 17-му Саміті Україна – ЄС заявив, що децентралізація відкриває шлях до дерегуляції бізнесу та мотивує територіальні громади.