Прес-служба ОДА

Як повідомили УНІАН у прес-службі Тернопільської ОДА, на ярмарку жителі обласного центру мали можливість придбати товари за цінами нижчими, ніж у роздрібній мережі.

Свою продукцію представили понад 170 виробників з області. В основному це невеликі фермерські господарства та одноосібні виробники. У порівнянні з минулими роками кількість учасників ярмарку збільшилася.

За словами голови Тернопільської ОДА Степана Барни, в нинішніх економічних умовах важливо максимально підтримувати місцевого виробника.

Прес-служба ОДА

«Кожного року на ринку Тернопілля з’являються нові види продукції – це означає, що ми рухаємося вперед. Це підтверджує, що фермери та невеличкі господарства в нашій області мають комфортні умови для своєї діяльності. Вони намагаються запропонувати продукцію високої якості, що, маю надію, оцінять і споживачі», - сказав Барна.

Прес-служба ОДА

Довідка УНІАН. Сільськогосподарські ярмарки на Тернопільщині традиційно проходять чотири рази на рік, відповідно до сезону. Наступний ярмарок відбудеться перед новорічно-різдвяними святами.