Ілюстрація REUTERS

Сервіс з доставки їжі Uber Eats вирішив вже з наступного місяця припинити свою діяльність в Україні.

Читайте такожРесторатори влаштували "літню терасу" біля ОП і вимагають "переглянути велюровий карантин" (фото)

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Відео дня

"Після тривалої співпраці з місцевими ресторанами для здійснення зручної й надійної доставки їжі ми прийняли непросте рішення припинити роботу сервісу Uber Eats в Україні з середи, 3 червня", - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що дуже засмучені через припинення роботи Uber Eats в Україні, проте планують й надалі пропонувати поїздки з Uber.

"Наразі ми передусім прагнемо зменшити можливі негативні наслідки цього рішення для наших дорогоцінних працівників, ресторанів- і кур’єрів-партнерів, а також клієнтів, які нас підтримували", - підкреслили у прес-службі.

Користуючись нагодою, у компанії подякували всій спільноті Uber Eats в Україні – від партнерів до замовників їжі – за підтримку.

Довідка УНІАН. Міжнародний сервіс доставки їжі Uber Eats почав роботу в Україні 6 лютого 2019 року. Першим українським містом, в якому можна було скористатися послугою, став Київ.

Сервіс таксі Uber почав роботу в Україні 30 червня 2016 року. Сервіс дозволяє за допомогою смартфона викликати машину, відстежувати її переміщення та оплачувати замовлення банківською картою. Першим містом для запуску сервісу став Київ.