Опалення житлових будинків стартувало в 13 областях / фото Мінрегіон

Опалювальний період почався в 23 областях України, при цьому житлові будинки опалюються лише в 13 областях.

Читайте такожКиянам розповіли, як рахуватимуть тариф на тепло в будинках без лічильників

Про це йдеться на сторінці Мінрегіону в Facebook.

Відео дня

«За інформацією обласних і Київської міської державних адміністрацій, опалювальний період розпочато в 23 областях і м. Київ», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що опалення житлових будинків стартувало в 13 областях, а об'єкти соціальної сфери - школи, дитячі садки, лікарні - почали опалюватися в Києві і 23 областях.

При цьому уточнюється, що в Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській, Харківській, Черкаській, Чернігівській областях і Києві понад 50% таких об'єктів підключені до опалення.

Згідно з розміщеною картою, опалювальний сезон не почався ще в Херсонській, Чернівецькій, Львівській та Волинській областях.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні комунальне підприємство "Київтеплоенерго" почало опалювальний сезон у столиці і за 10 днів планує підключити всі будинки, при цьому об'єкти соціальної інфраструктури почали підключати до тепла ще 30 вересня.

На початку жовтня Кабінет міністрів України створив робочу групу під головуванням міністра розвитку громад і територій Альони Бабак для нормального запуску опалювального сезону в країні.