Столиця заявила про повну готовність до опалювального сезону / фото santex-nk.ru

Всі столичні котельні та станції теплопостачання готові до початку опалювального сезону.

Читайте такожГотуй сани влітку: Україна ВСТАНОВИВ рекорд Із запасів газу в сховище

Про це повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації.

Відео дня

"Київтеплоенерго" виконало нинішню програму ремонтів і підготувало до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років столичні станції теплопостачання та котельні у всіх районах Києва. Оновлене обладнання пройшло випробування ", - сказано в повідомленні.

Відремонтовані столичні котельні 

Зазначається, що серед найбільших об'єктів, де проводилися ремонти: районні котельні "Виноградар", "Микільська Борщагівка", "Нивки", "Молодь", "Відрадний", "Воскресенка". І більш масштабні - станції тепла "Біличі", "Позняки", СТ-1, СТ-2.

У прес-службі нагадали, що система теплопостачання міста складається з декількох типів джерел генерації: теплоелектроцентралі (ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6), на яких виробляють теплову та електричну енергію; станції теплопостачання (СТ), а також районні та квартальні котельні, що забезпечують споживачів теплом і гарячою водою.

Що цьому передувало

  • Цього року "Київтеплоенерго" планує замінити понад 100 кілометрів аварійних тепломереж на 28 локаціях.
  • На ці цілі було виділено 450 мільйонів гривень.

Довідка УНІАН.

  • КП "Київтеплоенерго" забезпечує столицю України теплом і гарячою водою. Підприємство здійснює ліцензійну діяльність з вироблення, транспортування та постачання теплової енергії мешканцям Києва.
  • Теплова енергія транспортується за допомогою магістральних і розподільних мереж загальною протяжністю 2,7 тисячі кілометрів на 2-трубному обчисленні.
  • Теплові мережі є майном територіальної громади міста Києва.