ПАММ-рахунки: проста і надійна можливість заробити

Популярний інструмент інвестування - ПАММ-рахунки

Прибутковість банківських вкладів, як правило, невисока. В Україні періодично позбавляють ліцензій недобросовісні фінансові організації. У той же час про інтернет-трейдинг чули майже всі. Але як бути тим, у кого немає часу цьому навчатися?

Саме для таких інвесторів більше 10 років тому компанією Альпарі були розроблені ПАММ-рахунки. Їх популярність зростає з кожним роком. Сьогодні цей сервіс з дозволу Альпарі надають майже всі учасники ринку інтернет-трейдингу. Які ж переваги цього виду вкладень перед уже усталеними?

Простота інвестування

Інвестор отримує прибуток від трейдингу на валютному ринку, але сам не бере участі в торгівлі. За нього це робить досвідчений трейдер (управляючий), в ПАММ-рахунок якого інвестуються кошти.

Відео дня

Трейдер зацікавлений в отриманні профіту, оскільки від цього залежить розмір його винагороди. Всі подробиці торгівлі інвестор може спостерігати в Особистому кабінеті на сайті брокера Альпарі. Самому інвестору не треба вивчати тонкощі трейдингу, витрачаючи на це час і сили. Важливо відзначити, що Альпарі лише надає сервіс, але не управляє коштами інвесторів: цим займаються незалежні професійні трейдери.

Розмір заробітку

Гарна прибутковість вважається одним з головних переваг сервісу ПАММ-рахунків. Іноді її розмір може доходити до декількох тисяч відсотків.

Розглянемо приклад. Цінове зростання будь-якої валюти від 40 до 80 одиниць відіб'ється в 100% прибутку за умови своєчасної покупки цього активу на позначці 40 і продажу на позначці 80. Коливання можуть не обмежитися значенням 80, а досягти 180 і більше. Відповідно і розмір прибутку буде багаторазово збільшуватися.

Для цього інвестор повинен визначити метод управління своїми коштами:

• Агресивний. Він більш ризиковий, але і прибутковість тут вище.

• Консервативний. Ризик гранично мінімізований.

Надійність вибору

В Україні, в порівнянні з іншими брокерськими компаніями, з Альпарі співпрацює найбільша кількість трейдерів. Невипадково торговий оборот ПАММ-сервісу цього брокера вже перевищив $110 млрд. Саме за розробку такого інвестиційного продукту Альпарі неодноразово отримувала престижні міжнародні нагороди. Багато інвесторів вибирають ПАММ-рахунки, оскільки можуть повністю контролювати свої кошти. Вводити і виводити їх зі свого рахунку через Особистий кабінет будь-яким з наступних способів:

• шляхом банківського переказу;

• через банківську карту;

• електронним переказом або через платіжний термінал.

Ще однією гарантією надійності є наявність на ПАММ-рахунку власних коштів самого керуючого. Всі інвестори отримують безкоштовну консультацію від найкращих фахівців Альпарі. Інвестуйте, щоб ваші гроші працювали на вас!