Ілюстрація REUTERS

Офіс розвитку малого і середнього підприємництва Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства створив сайт з актуальною інформацією для бізнесу під час карантину.

Читайте такожУкраїнський бізнес спрогнозував, як переживе карантин

Як повідомила прес-служба Мінекономіки, інформаційний портал буде постійно оновлюватися.

Відео дня

"Цей портал дозволить підприємцям, перш за все, отримувати виключно офіційну інформацію, вже зібрану в одному місці. Ми будемо оновлювати її і повідомляти про всі зміни, які будуть вводитися для малого і середнього бізнесу", - наводяться в повідомленні слова заступника міністра Дмитра Романовича.

Зокрема, на сайті вже є розділи про чинні обмеження підприємницької діяльності, про державну підтримку, а також розділ, присвячений актуальним питанням ведення бізнесу під час карантину.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів через поширення коронавірусу ухвалив рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.

З 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торгово-розважальні центри, інші установи розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури мають тимчасово припинити свою роботу. Дозволено надавати послуги з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Дозволяється торгівля продуктами харчування, паливом, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також можна здійснювати банківську і страхову діяльність.