Продати євро можна за курсом 40,50 грн за євро / Коллаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Готівковий курс гривні до долара в банківських обмінниках сьогодні, 15 вересня, послабшав на 5 копійок – до 38,35 грн за долар.

Згідно з оприлюдненими даними банків, щодо євро курс гривні сьогодні зміцнився на 5 копійок і складає 41,30 грн за євро. Продати американську валюту сьогодні можна в середньому за курсом 37,70 грн за долар. Продати євро можна за курсом 40,50 грн за євро.

Курс валют в Україні

Курс готівкового долара до гривні у "ПриватБанку" учора, 14 вересня, подорожчав на 10 копійок – до 38,00 грн за долар. Курс готівкового євро у фінустанові тоді ж не змінився і становить 41,10 грн за євро. 

Відео дня

За прогнозом начальника департаменту казначейства "Глобус Банку" Тараса Лєсового, наступного тижня ситуація на українському валютному ринку може дещо змінитися з урахуванням того, що Національний банк України знизив ключову ставку до 20%, а також з урахуванням очікуваних змін у валютному регулюванні. Курс долара перебуватиме в коридорі 36,80-37,80 грн/$. 

Щодо євро, то, за словами Лєсового, курс залежатиме від Федеральної резервної системи США (від "міжнародного курсу"), який поки передбачити досить складно. Банкір припускає, що коридор євро трохи розшириться до 40-41,5 грн/€.

Вас також можуть зацікавити новини: