фото metinvestholding.com

Група "Метінвест" з початку 2021 року збільшила заробітні плати виробничому та адміністративному персоналу на українських активах на 25%.

Про це повідомляється у звіті за попередніми фінансовими результатами компанії за три квартали 2021 року.

Згідно з повідомленням, підвищення зарплат співробітників Групи "Метінвест" відбулося в травні та вересні.

Відео дня

Читайте також"Метінвест" за 9 місяців 2021 року заплативши 1,1 млрд доларів податківТаким чином, за даними компанії, витрати на персонал компанії в січні-вересні 2021 року зросли на 157 млн дол. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Як повідомляється у звіті, виручка компанії в січні-вересні 2021 року зросла на 78% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 13,6 млрд дол., а показник EBITDA (обсяг прибутку до сплати податків, витрат на амортизацію і відсотків за кредитами) показав зростання в 4 рази – до 6,1 млрд дол.

За позначений період компанія збільшила обсяг капітальних інвестицій на 79% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 822 млн дол., і заплатила 1,1 млрд дол. податків.

Довідка УНІАН. Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні та одним з найбільших в СНД виробником залізорудної сировини й сталі.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ і група "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського.