У прокуратурі вважають, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО, даючи інтерв’ю засобам масової інформації, таким чином перешкоджав слідству і спаплюжив органи прокуратури.
Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела у Печерському районному суді Києва, що розглядає справу Ю.ЛУЦЕНКА.
За даними видання, прокурор по обвинуваченню екс-міністра заявив про те, що засідання суду не має відношення до його затримання, яке сталося 26 ГРУДНЯ.
За словами прокурора, йдеться про зміну запобіжного заходу з підписки про невиїзд на затримання у рамках справи про водія екс-міністра Леоніда ПРИСТУПЛЮКА про заволодіння державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб.
Як зауважив прокурор, Ю.ЛУЦЕНКО ухиляється від слідства. Також екс-міністру закидають те, що він дав інтерв'ю агентству УНІАН і тижневику "Дзеркало тижня", що нібито спричиняло перешкоди слідству та паплюжило органи прокуратури.
Ю.ЛУЦЕНКО дав інтерв’ю УНІАН 16 грудня 2010 року. Повний текст інтерв’ю читайте тут: https://www.unian.net/ukr/news/news-411713.html