Антимонопольний комітет України дозволив приватній особі – громадянинові України викупити частку в статутному капіталі компанії «Автора Фільм», одного з найбільших дистриб'юторів кіно в Україні. Відповідне рішення опубліковане на сайті Комітету без вказівки, кому саме надано дозвіл.

«Надано дозвіл приватній особі – громадянинові України викупити частку в статутному капіталі ТОВ «Автора Фільм» (Київ), що забезпечує досягнення 50% голосів у найвищому органі управління товариства», - зазначається у рішенні.

Довідка УНІАН. Компанія «Аврора Фільм» займається дистрибуцією комерційного публічного відео і входить до групи компаній «Аврора груп», до якої також входять: «Аврора Дистрибушн»; «Аврора Діджитал»; «Аврора Продакшн». Компанія «Аврора Фільм» - єдиний український кінодистриб'ютор, який з успіхом випускає у прокат не лише фільми українських студій, найбільших міжнародних кінокомпаній, але й фільми власного виробництва. У серпні 2008 року група компаній «Аврора» (спільно зі своїм стратегічним партнером, компанією «Рай» (Росія)), уклала договір на право ексклюзивного прокату на території України фільмів найбільшого Голлівудського кіновиробника компанії Relativity Media.

Відео дня