Ілюстрація REUTERS

Південнокорейська компанія LG Electronics на Всесвітньому Мобільному Конгресі (MWC 2019) в Барселоні офіційно представила свій перший флагманський смартфон з підтримкою мереж п'ятого покоління (5G) – LG V50ThinQ 5G, швидкість передачі даних, як очікується, повинна перевищити приблизно у 20 разів аналогічні показники в мережах 4G.

Читайте такожПредставлено смартфон Sony Xperia 1 з «кінематографічним» екраном (фото)

Як пише mobile-review.com, представлена новинка оснащена новітнім процесором Qualcomm Snapdragon 855 з модемом Snapdragon X50 5G, акумулятором підвищеної ємності на 4000 мАгод, великим 6,4-дюймовим FullVision дисплеєм з роздільною здатністю QHD+ і співвідношенням сторін 19,5:9, а також великим функціоналом, що розширюють аудіо та відео можливості. Серед них – можливість відтворювати стереозвук, як з навушниками, так і без них, вбудована підтримка технології DTS:X, а також підтримка кодеків Qualcomm aptX і aptX HD при відтворенні бездротового аудіо.

Відео дня

Серед відеоможливостей LG V50ThinQ 5G відзначається наявність функції управління глибиною різкості для відео, як для фронтальної, так і для основної камери. Аналізуючи відстань і глибину за допомогою технології Dual FOV, користувачі можуть отримати саме те, що вони бачать, дозволяючи створювати відеоролики, які виглядають якісно і професійно.

Незважаючи на свій «стандартний» безшовний дизайн із закругленими краями, корпус LG V50ThinQ 5G має захист від зовнішніх впливів, відповідаючи 14 військовим стандартам США MIL-STD 810G.

В доповнення до смартфону, LG розробила спеціальний чохол Dual Screen, який зовні виглядає, як звичайний чохол-книжка, але в розкладеному вигляді надає користувачам LG V50ThinQ 5G додатковий 6,2-дюймовий OLED-дисплей, подвоюючи їх можливості в іграх і багатозадачності. При цьому обидва екрани можна використовуватися як один великий, так і в якості двох окремих, коли на одному екрані користувач дивиться фільм, а на другому – переглядає інформацію про нього на сайті IMDb.

Сам чохол Dual Screen може розкладатися на 104 і 180 градусів, а оскільки він працює від акумулятора смартфона, нема потреби заряджати його окремо.