Акумулятор у смартфона також «трендовий» — 4000 мА·ч / фото ixbt.com

Компанія Motorola представила свій черговий смартфон лінійки One. Модель називається One Zoom і поки вона є флагманом лінійки.

Читайте такожMotorola з гнучким екраном з'явиться в Європі в кінці року - джерела

При цьому, звичайно, це не флагман у загальному розумінні. Зокрема, в основі тут лежить SoC Snapdragon 675, яка хоч і досить продуктивна, але грає лише в середньому сегменті, пише ixbt.com.

Також апарат отримав 4 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті. Екран у смартфона типовий на сьогоднішній день: 6,4 дюйма з роздільною здатністю Full HD+, але тут OLED панель, що порадує багатьох.

One Zoom — перший смартфон Motorola з квадрокамерою. На відміну від деяких інших смартфонів, тут лише один даремний модуль — датчик глибини роздільною здатністю 5 Мп. Основний датчик — 48-мегапіксельний, поєднаний з об'єктивом з діафрагмою F/1.7. Також тут є 16-мегапіксельний «ширик» і восьмимегапиксельний «телевик». Причому останній мало того, що має трикратний зум (гібридний тут 10-кратний), так ще й оптичну стабілізацію, яка також є і в основної камери. Фронтальна камера характеризується розширенням 25 Мп.

фото ixbt.com
фото ixbt.com

Акумулятор у смартфона також «трендовий» — 4000 мА·год. Є підтримка швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Хоча дивно, чому Motorola не наділила новинку підтримкою 27-ватної зарядки, як у Moto G7 Plus. З іншого можна відзначити наявність модуля NFC, підекранний сканер відбитків пальців, аудіороз'єм, водовідштовхуюче покриття P2i і Android Pie без всяких оболонок, оскільки це смартфон Android програми One.

Вартість новинки — 400 євро, і це головна претензія до смартфона, відзначає видання. Втім, і відверто слабких місць у Motorola One Zoom немає.