Ілюстрація / REUTERS

Завтра, 10 вересня Apple проведе традиційну вересневу презентацію нових смартфонів iPhone.

Читайте такожApple на презентації покаже новий пристрій

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Цього року шанувальникам і ненависникам купертиновского гіганта буде простіше подивитися анонс серії iPhone 11 в прямому ефірі - вперше в історії головна подія року компанії й одна з найважливіших подій світової IT-індустрії транслюватиметься на популярному стримінговому сервісі YouTube, який належить Google", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що раніше дивитися презентацію Apple в прямому ефірі можна було лише на сайті Apple через браузер Safari та телеприставки Apple TV. У 2015 році була додана підтримка браузера Edge, а з 2018 року - Chrome і Firefox. З минулого року Apple почала транслювати свої заходи в Twitter.

"Apple нарешті вирішила організувати пряму трансляцію презентації на Youtube, тим самим надавши будь-кому приєднатись до заходу і спостерігати за ним в реальному часі", - підкреслює видання.

Крім трьох нових iPhone 11 (колишній дизайн лицьової панелі, нова SoC A13 і квадратна основна камера з трьома (двома молодшої моделі) фотомодулями), що йдуть на зміну торішнім iPhone Xs, Xs Max і iPhone Xr, очікується дебют оновленого iPad Pro, iPad початкового рівня зі збільшеним екраном, нові версії Apple Watch, HomePod та AirPods, а також повністю новий 16-дюймовий Apple MacBook Pro з дуже тонкими рамками.

Також УНІАН проведе онлайн-трансляцію презентації Apple, яка розпочнеться о 20:00 по Києву.

Презентація Apple онлайн, новий iPhone 11