Європейська прем'єра Redmi Note 8 відбудеться до кінця цього місяця / фото itc.ua

Пару тижнів тому суббренд Redmi компанії Xiaomi офіційно представив в Китаї смартфони Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro, які викликали жвавий інтерес ЗМІ і потенційної аудиторії. Раніше в Redmi підтвердили, що обидві моделі досить швидко повинні з'явитися за межами Китаю.

Читайте такожНовий iPhone 11: що відомо про новий флагманський Apple напередодні презентації, де дивитись трансляцію (фото, відео)

І ось зараз Redmi Note 8 пройшов сертифікацію в таїландському агентстві National Broadcasting and Telecommunications Commission. Як очікується, міжнародний анонс Redmi Note 8 відбудеться до кінця цього місяця, пише itc.ua.

Відео дня

Ще до китайської прем'єри Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro повідомлялося, що незабаром до них мають приєднатися доступніші моделі Redmi 8 і Redmi 8A — змінники нинішніх бюджетних Redmi 7 і Redmi 7A, які грають в діапазоні ≈$100. Обидві моделі були сертифіковані в Таїланді і з'явилися в базі регулятора NBTC одночасно з Redmi Note 8, так що їх анонс теж не за горами.

Смартфон Redmi 8 проходить під модельним номером M1908C31G, а його молодший брат Redmi 8A — M1908C3KG. На жаль, сертифікаційні документи NBTC не дають ніяких подробиць про технічні характеристики. Але якщо про Redmi 8 ми поки нічого не знаємо, то його молодший брат Redmi 8A раніше вже встиг відзначитися в базах даних китайських регуляторів 3C і TENAA під аналогічним номером M1908C3IC (на останні два символи можна не звертати уваги). Redmi 8A повинен отримати екран діагоналлю 6,2 дюйма і роздільною здатністю HD+ з каплевидним вирізом, SoC Snapdragon 439, як і у Redmi 7A, подвійну камеру з сенсорами роздільною здатністю 12 і 8 Мп, а також акумулятор на 5000 мА·год

Залишається додати, що до кінця вересня також очікується міжнародний анонс Xiaomi Mi 9 Lite, яка вже раніше вийшла в Китаї під ім'ям Mi CC9.