Ілюстрація REUTERS

Логотип, що світиться, компанії Apple став фірмовим знаком ноутбуків Apple, вперше він з'явився в моделі PowerBook, яка вийшла 20 років тому, в 1999 році. У 2015 році компанія Apple почала прибирати підсвічування логотипу на догоду товщині нових ноутбуків.

Читайте такожРейтинг Айфона: за скільки днів жителі різних країн можуть заробити на iPhone 11

Як стверджують джерела, нові смартфони iPhone отримають світлодіодний логотип Apple, який буде використовуватися для інформування користувача про пропущені дзвінки, повідомлення, а також для різних повідомлень, пише ixbt.com.

Відео дня

У патенті йдеться про те, що користувачі зможуть регулювати інтенсивність світіння, а також схему мерехтіння залежно від типу події (дзвінок, будильник, повідомлення, нагадування і так далі).

Варто додати, що поки що це всього лише інформація з патенту, тобто немає 100-відсоткової гарантії того, що Apple реалізує функцію в комерційному продукті. Однак сам факт появи такого патенту говорить про те, що Apple працює в даному напрямку, намагаючись запропонувати майбутнім власникам iPhone більше інновацій, через відсутність яких компанію лають ось уже кілька років поспіль.