Samsung Galaxy Fold 2 може отримати підекранну камеру / фото itc.ua

Компанія Samsung досить давно розробляє технологію підекранної камери в смартфонах. Нові дані вказують на те, що друге покоління складного смартфона Samsung Galaxy Fold, крім іншого, буде виділятися саме такою камерою Under Display Camera.

Читайте такожПадіння розкладачок: гнучкі смартфоні Motorola і Samsung порівняли в краш-тесті (відео)

Наступник оригінального Galaxy Fold має кодову назву Champ (у перекладі — «чемпіон») і повинен вийти на ринок вже в липні. Він збереже дизайн оригінальної моделі, тобто складатиметься дисплеєм всередину, пише itc.ua.

Відео дня

Одним із перших про непомітну підекранну камеру Galaxy Fold 2 повідомив мережевий інформатор Ice Universe, який добре зарекомендував себе. Потім редактор відомого ресурсу XDA Developers Макс Вайнбах, відповідальний за більшу частину злитої інформації по Galaxy S20, підтвердив цю інформацію. Редактор XDA Developers також додав, що діагональ основного складаного екрану становитиме 7,7 дюйма.

Поки більше ніяких подробиць щодо Galaxy Fold 2 немає, але не виключено, що іншою особливістю, крім збільшеного екрану з непомітно вбудованою фронтальною камерою, стане підтримка фірмового стилуса S Pen, як у моделей серії Galaxy Note. Принаймні, такі припущення раніше вже висловлювалися.