Nokia готує новий флагманський смартфон з камерою під екраном / фото Letsgodigital

Дизайнер Джермейн Сміт, відомий за відеоканалом Concept Creator в YouTube, спеціально для тематичного ресурсу LetsGoDigital створив рендери та відеоролик майбутнього смартфона Nokia 9.3 PureView. Дизайнер використав наявну патентну інформацію та інсайдерські відомості.

Читайте такожNokia представила свій перший 5G-смартфон (фото)

Перше, що кидається в очі в цьому смартфоні, — це відсутність фронтальної камери. Давно ходять чутки, що Nokia готує новий флагманський смартфон з камерою під екраном. При цьому ви не будете бачити камеру, коли вона вимкнена і не використовується. Роздільна здатність датчика зображення, за непідтвердженою інформацією, становитиме 32 Мп. Дактилоскопічний датчик повинен розташовуватися під поверхнею екрана, пише ixbt.com.

Ресурс NokiaPowerUser розкрив кілька подробиць про Nokia 9.3 PureView два тижні тому. Флагманський смартфон Nokia повинен отримати дисплей PureDisplay V3 з частотою оновлення зображення 120 Гц. Діагональ екрану повинна становити 6,3 дюйма за розширення QHD+.

фото Letsgodigital

Очікується, що Nokia 9.3 PureView буде побудована на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 865, він отримає 6 ГБ ОЗП і 128 ГБ енергонезалежної пам'яті в мінімальній комплектації. Також буде доступна версія з 8/256 ГБ. В обох випадках буде можливість встановити карту пам'яті microSD.

В основній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 108 і 64 Мп, а також ширококутний модуль, телеоб'єктив і макрооб'єктив. Що стосується ємності батареї, то джерела говорять про 4500 мА•год

Вихід смартфона очікується в другій половині 2020 року.