"Нова пошта" змінила назву оператора міжнародної доставки / фото УНІАН

Оператор міжнародної експрес-доставки «Нова пошта Інтернешнл» (Nova Poshta International, NPI), що входить у групу компаній найбільшого українського оператора поштового зв'язку «Нова пошта», змінив назву на «Нова пошта Глобал» (Nova Poshta Global, NPG).

Читайте також"Нова пошта" через карантин видаватиме оплачені посилки на вулиці

Про це повідомила прес-служба «Нової пошти».

Відео дня

«Такі зміни відбулися для того, щоб назва передавала глибокий сенс всієї діяльності та стратегії «Нова пошта Глобал», світогляду її співробітників. Ми не просто перевозимо товари з-за кордону та з України в інші країни. Ми доставляємо глобальне поліпшення життя в кожній коробці», - цитує прес-служба слова директора компанії «Нова пошта Глобал» Юрія Беневітського.

Як повідомляв УНІАН, 22 квітня «Нова пошта» і міжнародний логістичний оператор Cainiao Network, що належить китайській компанії Alibaba Group, запустили доставку посилок з Китаю в Україну чартерними вантажними рейсами.

Довідка УНІАН. «Нова Пошта Глобал» (раніше «Нова пошта Інтернешнл) з 2015 року надає послуги міжнародної експрес-доставки, входить у групу компаній «Нова пошта». Компанія розвиває сервіс NP Shopping - доставку з інтернет-магазинів США, Китаю, Великобританії й Польщі. За 2019 рік компанія доставила 3,4 млн міжнародних посилок, що на 26% більше, ніж за 2018.

Компанія «Нова пошта» заснована у 2001 році як оператор експрес-доставки документів, посилок і вантажів у будь-яку точку України. Компанія має понад 6 тис. відділень по всій Україні, а кількість відправлень за 2019 рік перевищило 212 млн.