Ціна за парковку біля авіатерміналу F зросла в два рази / фото УНІАН

Під Києвом в аеропорту «Бориспіль» відкрили термінал F, з якого літатимуть популярні авіакомпанії. У нього відразу перебралися Ryanair, Laudamotion, Bravo Airways, SkyUp, Буковина і Yanair.

Читайте такожЕкспрес до «Борисполя» знову зламався (фото)

При цьому для пасажирів, що летять з нововідкритого терміналу, серйозно змінили тарифи. Ціна за парковку біля авіатерміналу F зросла в два рази.

Відео дня

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу аеропорту.

З 1 квітня плата збільшена до 20 гривень на годину, а знижки за тривале перебування на парковці скасовані. Таким чином, ціна за добове перебування на стоянці становить 480 гривень, а за тиждень — 3 360 гривень. Для прикладу, до відкриття терміналу F парковка біля нього коштувала 10 гривень на годину і 60 гривень, якщо залишаєте автомобіль на добу. Стоянки з дешевшими тарифами розташовані на відстані в кілька сотень метрів від терміналу. На них плата за перебування автомобіля становить 15 гривень за годину і від 80 до 150 гривень на добу.

Як повідомляв УНІАН, 1 квітня в аеропорту «Бориспіль» розпочато експлуатацію в тестовому режимі терміналу F.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт «Бориспіль» - державне підприємство, забезпечує 68% всіх авіаперевезень в Україні. Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника - авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України». За підсумками 2018 року в «Борисполі» збільшився пасажиропотік на 19,5% - до 12,6 млн осіб.