У центрі Києва 1 червня заборонять рух транспорту / фото УНІАН

В центрі столиці 1 червня заборонять рух транспорту у зв'язку з проведенням спортивного параду велосипедистів «Всеукраїнський велодень у Києві».

Читайте такожНа День Києва столичне метро змінить режим роботи

Як повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації, в перший день літа з 8:00 до 13:00 на центральних вулицях міста проходитиме спортивний парад велосипедистів. На цей період часу буде заборонено рух транспорту маршрутом велопробігу: Софійська площа - Володимирський проїзд - Михайлівська площа - вулиця Велика Житомирська - Львівська площа - вулиця Ярославів Вал - вулиця Володимирська - Софійська площа - Володимирський проїзд - вулиця Михайлівська - Майдан Незалежності - вулиця Хрещатик - Володимирський узвіз - Поштова площа - вулиця Набережно-Хрещатицька - Гаванський міст - вулиця Набережно-Рибальська - Північний міст - вулиця Труханівська - парк «Муромець».

Відео дня

Також 1 червня на Софійській площі з 01:00 до 08:00 буде проводитися монтаж необхідних для проведення заходу конструкцій і обладнання, а з 12:00 до 15:00 - їх демонтаж.

За інформацією організаторів, у цей день тисячі людей, незалежно від віку та стилю катання, проїдуть центральними вулицями міст і селищ України для того, щоб привернути увагу до здорового та активного способу життя та порозуміння з водіями на дорогах, зазначили в КМДА.