Конструктивно Dongfeng Honda Siming X-NV досить простий / фото autohome.com.cn

Спільне підприємство Dongfeng Honda до кінця року почне продавати в Китаї електричний кросовер Siming X-NV. Він побудований на базі іншого хондівського позашляховика — XR-V, місцевої версії європейського субкомпакту HR-V.

Читайте такожMazda незабаром покаже свій перший електромобіль: деталі

Зовні новинка практично нічим не відрізнятиметься від бензинового побратима Honda XR-V: у електричного кросовера інші блоки протитуманних фар і «чорно-білі» задні ліхтарі замість червоних. Спереду можна помітити логотип Dongefeng, а не Honda. У салоні змінився дизайн блоку клімат-контролю і з'явився кнопковий селектор режимів трансмісії, пише motor.ru.

Відео дня

Конструктивно Dongfeng Honda Siming X-NV досить простий: стійки Макферсон спереду і торсіонна балка ззаду, привід може бути тільки переднім. За даними місцевих ЗМІ, кросовер оснащений одним електродвигуном потужністю 120 квт (163 кінські сили) і може проїжджати без підзарядки 401 кілометр вимірювального циклу NEDC.

Siming X-NV — другий електричний кросовер Honda для ринку Китаю. Поданий рік тому Everus VE-1 теж побудований на базі HR-V, точніше, місцевої версії під назвою Vezel (випускає кросовер СП GAC-Honda). Силова установка у нього, очевидно, така ж, як у Siming X-NV: 120-кіловатний електромотор і батарея ємністю 53,6 кіловат-години. Однак запас ходу трохи менший — 340 кілометрів.