На черзі - депутатські зали в Харкові, Львові, Миколаєві, Одесі та Дніпрі / фото facebook/Kravtsov.Evg

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" переобладнує депутатську кімнату на Центральному залізничному вокзалі Києва на залу очікування для військовослужбовців, а за кілька тижнів депутатські зали переобладнають у Харкові, Львові, Миколаєві, Одесі та Дніпрі.

Читайте такожУЗ планує до початку 2021 року передати в концесію перші залізничні вокзали

Про це повідомив голова правління компанії Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

"Тепер можу офіційно підтвердити: депутатську кімнату на Центральному залізничному вокзалі Києва переобладнують на залу очікування для військовослужбовців. Сьогодні там тривають останні підготовчі роботи", - написав він.

Кравцов зазначив, що зал облаштовують всім необхідним для комфортного перебування: диванами, телевізором, пральною машиною, WI-FI й камерами зберігання.

"Для нас це дуже важливе питання. Ми істотно і кардинально змінюємо концепцію волонтерських пунктів для українських захисників. Вчора прочитав: на добрі справи ми дали собі 2 тижні, але, думаю, встигнемо швидше. Зал облаштовують всім необхідним для комфортного перебування: диванами, телевізором, пральною машиною, WI-FI та камерами зберігання. Зробимо бібліотеку", - зазначив він, додавши, що з наступного тижня пункт вже буде працювати.

фото facebook/Kravtsov.Evg

При цьому Кравцов підкреслив, що на черзі - депутатські зали в Харкові, Львові, Миколаєві, Одесі та Дніпрі.

"За кілька тижнів там теж будуть готові приймати українських військових", - написав він.

Як повідомляв УНІАН, раніше Кравцов пообіцяв встановити новий ескалатор на Центральному залізничному вокзалі Києва.