"Укрзалізниця" приносить вибачення за тимчасові незручності / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" до 17 липня зупинила роботу ескалатора, що працює на підйом, у вестибюлі Центрального вокзалу станції Київ-Пасажирський у зв'язку з ремонтом.

Читайте такожПісля аварії у Римі журналісти перевірили надійність ескалаторів у київському метро (відео)

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

"Сьогодні, 8 липня 2019 року, розпочато плановий ремонт ескалатора, що працює на підйом у вестибюлі Центрального вокзалу станції Київ-Пасажирський. Всі передбачені роботи планується закінчити до 17 липня, на цей період його робота буде припинена. Ескалатор На спуск буде працювати в штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в ході виконання робіт будуть замінені шестерні вала головного приводу, тягова ланцюг, силові пускачі та кінцеві вимикачі.

"Всі роботи здійснюються, щоб підвищити якість обслуговування пасажирів і утримувати технічні засоби в справному стані. "Укрзалізниця" перепрошує за тимчасові незручності", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у 2018 році "Укрзалізниця" заявила, що планує до кінця 2018 року встановити нові ескалатори у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу Києва у зв'язку з тим, що наявні ескалатори майже вичерпали термін своєї експлуатації.