Ілюстрація REUTERS

Ремонт існуючих і будівництво нових аеропортів є одним із пріоритетів влади на 2020 рік.

Читайте такожЗеленський: за п'ять років інвестуємо в інфраструктуру мінімум $20 мільярдів

Про це під час прес-марафону заявив президент України Володимир Зеленський, відповідаючи на питання про те, що в проекті держбюджету-2020 поки не передбачені кошти на ремонт аеропорту в Дніпрі.

Відео дня

"Відповідь одна – ми будемо будувати в Дніпрі аеропорт. Ми нічого не відкладаємо, в 2020 році ми будемо будувати аеропорти, і не тільки в Дніпрі", - сказав він.

Зеленський зазначив, що в нього є домовленість з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком і міністром фінансів Оксаною Маркаровою, щоб разом обговорити проект бюджету на наступний рік перед внесенням його на розгляд Верховної Ради у другому читанні.

"Вони до мене ще не приходили з фінальним бюджетом", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, у серпні під час українсько-турецького бізнес-форуму в Стамбулі Володимир Зеленський заявив, що Україна в найближчі п'ять років інвестує не менше 20 мільярдів доларів у розвиток інфраструктури.

За його словами, за ці кошти планується довести до ладу 24 тисячі кілометрів наших доріг, збільшити кількість реально працюючих аеропортів до п'ятнадцяти, забезпечити розвиток п'яти морських портів.