Кросовер Skoda для Індії буде базуватися на платформі MQB A0 / фото Skoda

Компанія Skoda опублікувала ескіз інтер'єру нового компактного кросовера для індійського ринку. Він дебютує у вигляді концепту VISION IN на автосалоні в Делі в лютому наступного року.

Читайте такожSkoda почала виробництво нової Octavia (фото)

На дизайн-скетчі зображена багаторівнева передня панель, як у хетчбека Scala, з врізаним по центру дисплеєм мультимедійної системи. Відмінності в оформленні дефлекторів вентиляції: у концепта по краях зроблені хромовані прорізи, а решта замасковані під декор. Серед інших рішень — триспицеве кермо, компактний селектор трансмісії і незвичайний кристалічний елемент створює ефект оптичної підсвічування», пише motor.ru.

Відео дня

Крім того, на зображенні присутня віртуальна «приборка» і щось схоже на тач-панелі перед джойстиком КПП. Можливо, на неї винесуть управління кліматичною установкою, бо блоку з фізичними перемикачами на малюнку не видно.

Новий кросовер Skoda для Індії буде базуватися на платформі MQB A0 (Polo, T-Cross). При створенні враховані побажання покупців і специфіка ринку. Модель буде досить компактню -  для концепту заявлена довжина 4,26 метра. Наживо Skoda VISION IN можна буде побачити на виставці Auto Expo, яка пройде з 5 по 12 лютого 2020 року в Делі.