"Укрзалізниця" з 18 березня вводить обмеження в роботі вокзалів / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця", в рамках запровадження в країні додаткових профілактичних заходів для запобігання поширенню коронавірусної інфекції на території України, вводить з 12.00 18 березня обмеження на відвідування залізничних вокзалів.

Читайте також"Укрзалізниця" за тиждень повернула пасажирам гроші за 400 тисяч квитків

Як повідомили в прес-службі "Укрзалізниці", з 18 березня всі залізничні вокзали будуть закриті для відвідувачів, працюватимуть тільки залізничні каси для повернення квитків.

Відео дня

"На вокзали будуть запускатися одночасно групи людей - не більше 10 осіб. Для зменшення черг в залізничних касах, "Укрзалізниця" відкриє їх максимальну кількість на всіх вокзалах країни", - підкреслюється в повідомленні.

Також у прес-службі нагадали, що всі кошти в повному обсязі за невикористані квитки можна повернути протягом місяця з дати скасування поїзда.

"Закликаємо пасажирів, якщо є можливість, не поспішати на вокзали повертати квитки та не наражати своє життя на небезпеку, перебуваючи у натовпі. Запевняємо, коли б ви не звернулися протягом відведеного часу, кошти будуть повернуті в повному обсязі", - підкреслили в прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, з 17 березня «Укрзалізниця» припинила міжнародні пасажирські залізничні перевезення до завершення періоду карантину, а також повідомила про припинення руху приміських поїздів через держкордон.

Крім того, в компанії повідомили про припинення з 18 березня внутрішнього пасажирського сполучення.