Бронювання автобусних поїздок буде тимчасово недоступний для користувачів / фото УНІАН

Сервіс пошуку попутників BlaBlaCar з 18 березня тимчасово припинить усі автобусні маршрути в Україні, при цьому поїздки через сервіс на приватних автомобілях будуть доступними.

Читайте такожСьогодні опівдні в Україні припиняються залізничні, авіа - та автобусні пасажирські перевезення

Про це повідомила прес-служба сервісу.

Відео дня

"Згідно з рішенням уряду України від 16 березня 2020 року про заборону пасажирських перевезень, BlaBlaCar тимчасово припинить усі внутрішні та міжнародні автобусні маршрути, в тому числі на платформі Busfor, починаючи з 18 березня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

У компанії відзначили, що бронювання автобусних поїздок буде тимчасово недоступний для користувачів - до подальшого повідомлення, а користувачі BlaBlaCar та Busfor будуть проінформовані про це рішення додатково з допомогою email розсилок.

При цьому в компанії відзначили, що користувачі зможуть, як і раніше бронювати поїздки на особистих автомобілях.

"Карпуллінгові поїздки на BlaBlaCar є приватними поїздками на особистих автомобілях і тому будуть як і раніше доступні для тих, хто повинен безперешкодно переміщатися між містами України", - йдеться в повідомленні.

Водночас компанія рекомендує скасувати всі нетермінові поїздки з попутниками.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів, у зв'язку з поширенням коронавірусу, прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.

18 березня о 12 годині дня в Україні в рамках заходів з протидії поширенню коронавірусу в країні припинилося здійснення всіх залізничних, авіаційних та автобусних міжміських і міжобласних пасажирських перевезень.