Як повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”, компанія Автомагістраль-Південь ремонтує автошлях Р-15 «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква», який має протяжність 151 км і поєднує обласні та районні центри північних і західних областей України. 

Як зазначається, роботи з відновлення автошляху Р-15 на Львівщині уже вийшли на новий етап – розпочато влаштування верхнього шару покриття із щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

“За останні роки дорога, яка перетинає туристичні маршрути Львівщини, почала руйнуватись, деякі її ділянки надзвичайно понівечені. Відновлення автотраси дозволить поєднати курортні містечка Львівської області якісною дорогою європейського рівня”, - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зараз Автомагістраль-Південь виконує поточний середній ремонт траси одночасно на двох ділянках: км 89+538 – км 114+311 та км 137+000 – км 159+780.

Завершити роботи на першій ділянці планують у липні 2021 року, на другій - у вересні. Всього у ремонті задіяно 140 працівників та 100 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, що в інтервʼю журналу MINTRANS заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко заявив про те, що залучення незалежного технічного нагляду на обʼєкти програми Президента Володимира Зеленського дозволило зруйнувати маніпуляції навколо всієї програми, оскільки цей нагляд забезпечує прозорість і ефективність використання коштів платників податків.